Natuurlijke middelen inde strijd tegen Glioblastoma

Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar het effect van kruidenextracten op GBM.
Bijgaand onderzoek geeft een wetenschappelijk onderbouwde opsomming van een aantal (soms exotische) middelen die de ontwikkeling van GBM kunnen afremmen.

Natural products a hope for glioblastoma patients

En er is nog veel meer…

4 thoughts on “Natuurlijke middelen inde strijd tegen Glioblastoma

 1. Datum: 7 januari 2021 door Fred

  Als aanvulling op bovenstaand bericht wil ik graag verwijzen naar de site en het boek van Ben Williams, Hij is een bioloog die in 1995 de diagnose Glioblastoma kreeg en op onderzoek is uitgegaan. Hij heeft daarmee een aantal natuurlijke middelen gevonden die in wetenschappelijk onderzoek bleken anti-tumor effecten te hebben. Met het dagelijks slikken van een aantal van die middelen heeft hij sinds die tijd zijn GBM-tumor in bedwang kunnen houden en leeft een normaal leven.
  Hier een link naar zijn informatie, met daarop ook links naar zijn onderzoek:

  https://virtualtrials.org/williams.cfm

  Opgemerkt moet worden dat Ben een uitzondering is en dat niet alle middelen voor iedereen mogelijk hetzelfde effect hebben; geen een patient en geen een tumor is hetzelfde. En GBM is een heel lastige tumor, al is het maar omdat hij slecht te bereiken is in de hersenen. Maar: niet geschoten is altijd mis.
  Hopelijk heeft iemand baat bij deze informatie.

  Reply
 2. Datum: 2 februari 2021 door Fred

  Er is een goed boek van een al eerder op deze site genoemde schrijver, David Servan-Schreiber, een arts die zelf werd geconfronteerd met een hersentumor. Het boek beschrijft zijn eigen beleving en staat boordevol met adviezen, tips en handreikingen. Het heeft de wat confronterende titel ‘Antikanker’, maar is zeer de moeite waard.

  https://www.bol.com/nl/p/antikanker/9200000015581053

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *