Lang-overlevende Ben Williams

Ben Williams is een Amerikaanse bioloog die in 1995 op 50-jarige leeftijd de diagnose Glioblastoma kreeg. Hij is zelf op onderzoek uitgegaan en heeft sindsdien met behulp van supplementen zijn tumor in toom kunnen houden. Hij heeft een boek geschreven over zijn bevindingen. Zijn verhaal is te lezen op de site van een Amerikaanse stichting en daar is zijn boek met een schat aan informatie gratis te downloaden. Volg onderstaande link:

https://virtualtrials.com/williams.cfm

Zijn eigen verhaal (https://virtualtrials.com/surviveben.cfm) is begin dit jaar nog bijgewerkt. Hij overleeft de ziekte dus nu al 25 jaar.

in 2015 is een film verschenen “Surviving Terminal Cancer” dat zijn geval en dat van andere overlevenden van GBM vertelt, te zien op Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=SV4epXiKgrM

Het is de moeite waard om kennis te nemen van de alternatieve mogelijkheden, eventueel als aanvullende behandeling; al is het maar om de kwaliteit van (langer) leven te verhogen.

Het materiaal is allemaal in het Engels, maar met Google Translate en de automatische ondertiteling van YouTube kom je een heel eind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *